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Q1:  For the Overall Skills it says, "Please describe in no more than 1 page and link or 
indicate 3-5 relevant artifacts after each section." Is that 1 page total for overall 
skills or one page per skill listed?  

A. No more than one page for the Overall SKills section. 

Q2:  Does approval for the two partner actions mean that we could potentially be 
matched for the ECE partnership action too? 

A. Yes, it does. 

Q3:  For the itemized budget- are we to itemize the percentage (ex: if as part of the 
overall grant, our costs are 10%- are we to itemize the 10%)? 

A. The “detailed line item budget for addressing the scope of work“ should include 
anticipated costs to provide the services relevant to the specific action for which 
the organization is applying to be a Technical Assistance provider. 

Q4:  In the "overall skills" section of the RFQ, it states that we must demonstrate our 
expertise in 4 areas and no more than 1 page per area.  However, in the 
"guidelines and criteria (1.10.09)" section of the RFQ, it states that the proposal 
should be no more than 2 pages in length not including the cover page. 

A. Please refer to section 1.10.07 Proposal Narrative for specific page requirements 

 


